Skip to main content

Over ons

Onze dienstverlening is laagdrempelig, begrijpelijk, duidelijk en transparant. We passen ons aan aan de behoeften van de klant.

Partners in Safety

Wij zijn een toonaangevend Arbo adviesbureau, opgericht in 2023 door drie ervaren professionals uit het werkveld. Wij hebben gezamenlijk de behoefte in het MKB opgemerkt om te voldoen aan de complexe Wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid. We merkten dat veel bedrijven kampen met een gebrek aan kennis en middelen om aan deze eisen te voldoen, terwijl ze wel hun goed werkgeverschap willen benadrukken. Om die reden hebben we onze kennis gebundeld om praktische en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Deze oplossingen helpen bedrijven bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving, terwijl ze tegelijkertijd aan hun wettelijke verplichtingen voldoen én laten zien dat ze hun medewerkers op de eerste plaats zetten.

Wat doen wij

Onze ervaring in diverse branches stelt ons in staat om elke uitdaging met een frisse blik te benaderen en op maat gemaakte veiligheidsoplossingen te bieden die uw bedrijf vooruit helpen. Onze consultants hebben een groot netwerk met toegang tot verschillende professionals en partners in verschillende vakgebieden. Dit betekent dat ze in staat zijn om uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te vinden. Kies voor de veelzijdigheid en deskundigheid van Arboconsultants.nl waar uw veiligheid onze prioriteit is, ongeacht de sector waarin u actief bent. Samen streven we naar een veilige en succesvolle toekomst!

Bent u op zoek naar een partner in safety? Neem dan contact met ons op!